- Η τεχνολογία Dynastream της γάστρας εγγυάται εξαιρετική σταθερότητα και άνεση σε όλες τις καιρικές συνθήκες
- Μαλακότερη πλεύση από ένα σκάφος Technohull με οποιαδήποτε ταχύτητα
- Συναρπαστική εμφάνιση, πολυτελές φινίρισμα και μεγάλη λίστα χαρακτηριστικών

Του Θωμά Παναγιωτόπουλου

Ένας εξωλέμβιος κινητήρας τόσο συναρπαστικός όσο ο Mercury Racing 300R αξίζει τη δική του προπέλα και η Mercury Racing μόλις την ανακοίνωσε.

Των Θωμά Παναγιωτόπουλου - Cristiano Segnini - Carlos Santaella Martinez

Την στιγμή που κάθε έθνος σε όλο τον κόσμο δοκιμάζεται σκληρά και χιλιάδες άνθρωποι δίνουν έναν πραγματικό αγώνα επιβίωσης κάτω από πρωτόγνωρες συνθήκες, είναι αδύνατον για εμάς να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε αφοσιωμένοι στην αποστολή μας.

Του Μιχάλη Πουρνάρη

Υψηλή τεχνολογία για καθαρή ενέργεια!
Η εταιρία EFOY, γνωστή στους λάτρεις των αυτοκινούμενων οχημάτων, διαθέτει και μία σειρά marine αθόρυβης φόρτισης των μπαταριών του σκάφους.

Των Θωμά Παναγιωτόπουλου – Carlos Santaella Martinez

Μείνετε ασφαλείς και στείλτε γραπτά μηνύματα σε οποιονδήποτε, από οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη σε όποια θάλασσα ταξιδεύετε!

Των Θωμά Παναγιωτόπουλου - Γιώργου Σαχίδη

Απολογισμός: μάλλον απογοητευτικός!
Κάπως έτσι θα χαρακτηρίζαμε το «πέσιμο» της αυλαίας του Ναυτικού Σαλονιού Αθηνών 2019 που έλαβε χώρα από τις 27 Νοεμβρίου έως 1 Δεκεμβρίου στο πρώην Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό.

του Θωμά Παναγιωτόπουλου

Το Soleil 30 θα παρουσιαστεί επίσημα στο Ναυτικό Σαλόνι του Παρισιού τον Δεκέμβριο του 2019. Είναι το έκτο μοντέλο της σειράς Soleil και το τρίτο νέο μοντέλο που τέθηκε σε παραγωγή το 2019 (Soleil 20 - Φεβρουάριος 2019, Soleil 42 - Σεπτέμβριος 2019, Soleil 30 - Νοέμβριος 2019)!

Του Θωμά Παναγιωτόπουλου

Η Καρδιά του «Ribbing» χτυπά στη Γένοβα!
Είναι αλήθεια πως σε κανένα άλλο Ναυτικό Σαλόνι δεν έχουμε την ευκαιρία να δούμε και να δοκιμάσουμε τόσα πολλά φουσκωτά σκάφη στο νερό και να αποκομίσουμε ουσιαστικά συμπεράσματα για κάθε νέο μοντέλο καθώς και για κάθε νέο εξωλέμβιο κινητήρα.

Των Θωμά Παναγιωτόπουλου - Cristiano Segnini

Εδώ και μερικούς μήνες, εργαζόμαστε σκληρά για την πραγματοποίηση ενός ακόμα άθλου, ο οποίος θα λάβει χώρα το καλοκαίρι του 2020. Πρόκειται για ένα πραγματικά μεγάλο ταξίδι, το μεγαλύτερο μέρος του οποίου θα πραγματοποιηθεί εντός του Αρκτικού Κύκλου.